top of page

Kulturpalast (Tirana) / Pallati i KulturësIm Kulturpalast in Tirana befinden sich alle wichtige kulturellen Einrichtungen Albanien, wie die Nationalbibliothek, das Theater mit Oper und Ballett (Teatri i Operas dhe Baletit). Der Kulturpalast wurde in den 1960er Jahren auf dem Skanderbeg-Platz erbaut.


____________________________________________________________________

Të gjitha institucionet e rëndësishme kulturore të Shqipërisë janë të vendosura në Pallatin e Kulturës në Tiranë, si biblioteka kombëtare, teatri me opera dhe balet (Teatri i Operas dhe Baletit). Pallati i Kulturës u ndërtua në Sheshin Skënderbej në vitet 1960. Faqja e internetit: https://www.bksh.al/ Programi: https://www.operabase.com/companies/albania/national-theatre-of-opera-and-ballet-1/seasons/de

Ähnliche Beiträge

Alle ansehen

Comments


bottom of page