top of page

Staatliches Akademisches Opern-u. Balletttheater / Azərbaycan Dövlət Akademik Opera və Balet TeatrıDas Theater wurde 1920 gegründet. Es ist das größte Musiktheater von Aserbaidschan. Seit 1959 heißt es Akademisches Opern- und Balletttheater.Ky teatër u themelua në vitin 1920. Shtë një nga teatrot më të mëdhenj muzikorë në Azerbajxhan. Ka qenë Teatri Akademik i Operës dhe Baletit që nga viti 1959.


Faqja e internetit: http://www.tob.az/ Ansambli: http://www.tob.az/# Plani: http://www.tob.az/#

Ähnliche Beiträge

Alle ansehen

Comments


bottom of page